ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 19201

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Λογοθεραπευτής - Λογοπεδικός

Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών Ελλάδος
Μέλος Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών Ελλάδος
Ευρωπαϊκής Επιτροπής Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών
Μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών
Διεθνούς Συλλόγου Λογοπεδικών και Φωνιάτρων
Μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Λογοπεδικών και Φωνιάτρων
  • 1999 Ξάνθη

    Ασχολούμαι με την πρόληψη-διάγνωση και θεραπεία διαταραχών λόγου, ομιλίας φωνής και μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά (ιδιωτικά), στην πόλη της Ξάνθης.
  • 2006 Κομοτηνή

    Εργάζομαι σαν λογοθεραπευτής του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής (ως μόνιμος υπάλληλος), παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στους τομείς πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας διαταραχών ομιλίας και λόγου σε συνεργασία με την ομάδα παιδιάτρων-παιδοψυχίατρου-παιδοψυχολόγου του Νοσοκομείου. Παράλληλα με τα καθήκοντά μου στο Νοσοκομείο παρέχω της υπηρεσίες μου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής. Πραγματοποιώ με την ομάδα των Παιδιάτρων μεγάλο αριθμό ερευνών και εργασιών με θέμα τις «διαταραχές του λόγου και της ομιλίας» σε παιδιά της γύρω περιοχής.
  • 2013 Καβάλα

    Αποφασίζω να αποχωρήσω από το Νοσοκομείο της Κομοτηνής και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στην πόλη της Καβάλας όπου ζει και η οικογένειά μου. Έτσι από το Νοέμβριο του 2013 παρέχω τις υπηρεσίες μου ως λογοθεραπευτής σε έναν όμορφο και ευχάριστα διαμορφωμένο χώρο για το παιδί, στο κέντρο της πόλης, με κύριο μέλημά μου την ομαλή γλωσσική, συναισθηματική, κοινωνική και μαθησιακή εξέλιξη του παιδιού.